FORNØYDE KUNDER MED Lime Go

Scala

Scala
Scala

Scala

Scala er et norsk rekrutterings- og bemanningsselskap, etablert tidlig i 2010. Firmaet holder til i Ski, rett syd for Oslo. Vi samarbeider med små og store bedrifter på det sentrale Østlandet. Vi har spesialisert oss på oppdrag innen Bygg & anlegg; veiarbeid; transport & distribusjon; elektrikere; energimontører; rørleggere; mekanikere; snekkere og en rekke andre typer fagarbeidere. Vi rekrutterer også til salgslederstillinger, teknisk support, alle typer mellomlederstillinger, samt toppledere til håndverksbedrifter. Vi har som målsetning at oppdragene skal gjennomføres så effektivt som mulig og til riktig pris, og i tett samarbeid med oppdragsgiver for å sikre best mulig resultat.

Våre konsulenter har mange års ledererfaring fra flere bransjer.

RESULTAT

Brukervennlighet

Lime Go innfridde våre krav til brukervennlighet og funksjoner på kommersielle ønsker. Det er enkelt, raskt og alltid tilgjengelig.

Tillit

Dersom jeg møter på utfordringer i Lime Go tar jeg kontakt med support eller ansvarlig selger. Rask tilbakemelding er svært viktig for oss.

Utfordring

Vi hadde behov for et godt og brukervennlig CRM-verktøy som kunne gjøre det mulig å jobbe effektivt med leads og forretningsmuligheter på tvers av salgsorganisasjonen. Vi hadde også krav til at systemet skulle gi oss muligheter til å skape ringelister med oppdatert firmainformasjon og kontaktdetaljer hos potensielle kunder, samt gi oss muligheten til å kommunisere en-til-mange mot kundene på en effektiv måte. Dette behovet er godt ivaretatt med Lime Go!

Lime Technologies

“Lime Go er en direkte medvirkende faktor til at vi vinner ordre, hovedsakelig fordi vi finner kunder som passer våre produkter.”

- Harald Hansen, Styreleder Scala

Løsning og resultat

Grunnen til at Lime Go til slutt ble vårt valg, var at i tillegg til våre krav til brukervennlighet og funksjonelle ønsker, så innfridde Lime Go på våre kommersielle ønsker. Dette er ting som opplæringstilbud, god brukerstøtte, fleksibilitet, samt riktig pris på tjenesten. At Lime Go har gode integreringer mot andre verktøy ble også notert som et pluss da vi tok beslutningen.

Vi har ingen spesifikke tall på nytteverdien av investeringen i Lime Go, men ingen i salgsavdelingen er i tvil om at bruken av Lime Go er en direkte medvirkende faktor til at vi vinner ordre, hovedsakelig fordi vi finner kunder som passer våre produkter, og fordi vi for disse kundene framstår som profesjonelle gjennom at alle involverte hos oss har tilgang til samme kundehistorikk og notater gjort på kundens oppføring i CRM-systemet. Dette bygger tillit, og tillit er grunnleggende for alt salg!

Flere enn 1000 foretak er allerede i gang.

Hva venter du på?